نی‌ نی سایت

رازهای مرغ مجلسی خوشمزه: تجربیات نی نی سایتی‌ها!




رازهای مرغ مجلسی خوشمزه: تجربیات نی نی سایتی‌ها!

دنبال یه دستور پخت مرغ مجلسی خوشمزه می‌گردی که همه انگشتاشونو باهاش بخورن؟ دیگه نگران نباش! تو این پست، ۲۵ تا از بهترین و کارسازترین تجربه‌های مامانای کدبانو نی نی سایت رو برات جمع کردم. این نکات کوچیک و بزرگ، مرغ تو رو یه سر و گردن از بقیه بالاتر می‌بره.

پس با من همراه شو تا با این رازهای خوشمزه، یه مرغ فوق‌العاده درست کنی!

  • ✔️

    ۱. مرینت جادویی:

    حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، مرغ رو با پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و کمی روغن زیتون مخلوط کن.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    ۲. زعفران فراوان:

    تو بهره‌گیری از زعفران خسیس نباش! زعفران، رنگ و عطر بی‌نظیری به مرغ میده.
  • ✔️

    ۳. پیاز داغ فراوون:

    هرچی پیاز داغ بیشتر، مرغ خوشمزه‌تر! پیازها رو خوب سرخ کن تا طلایی و کاراملی بشن.
  • ✔️

    ۴. تفت دادن مرغ:

    قبل از اضافه کردن سس، مرغ رو تو روغن تفت بده تا کمی طلایی بشه. این کار باعث میشه مرغ آبدار بمونه.
  • ✔️

    ۵. سس غلیظ و خوشرنگ:

    برای سس مرغ، از رب گوجه فرنگی با کیفیت و کمی رب انار استفاده کن.
  • ✔️

    ۶. اضافه کردن ادویه:

    از ادویه‌های مناسب مثل زردچوبه، پودر کاری، پودر سیر و پودر پیاز استفاده کن.
  • ✔️

    ۷. شکر یا عسل:

    یه قاشق چای‌خوری شکر یا عسل به سس اضافه کن تا طعم ملس و متعادلی داشته باشه.
  • ✔️

    ۸. آب نارنج:

    در صورت تمایل، کمی آب نارنج تازه به سس اضافه کن تا طعم ترش و خوشمزه‌ای بگیره.
  • ✔️

    ۹. فلفل دلمه ای:

    اضافه کردن چند تکه فلفل دلمه ای رنگی به سس، هم طعم خوبی میده و هم ظاهر مرغ رو زیباتر میکنه.
  • ✔️

    ۱۰. آب پرتقال:

    بعضی از مامانا به سس مرغ، کمی آب پرتقال هم اضافه میکنن.
  • ✔️

    ۱۱. حرارت ملایم:

    مرغ رو با حرارت ملایم بپز تا کاملا مغزپخت بشه و سس غلیظ بشه.
  • ✔️

    ۱۲. آب کم:

    آب زیادی به مرغ اضافه نکن. فقط در حدی که روی مرغ رو بگیره کافیه.
  • ✔️

    ۱۳. بهره‌گیری از درب قابلمه:

    در طول پخت، درب قابلمه رو بذار تا مرغ بخارپز بشه و نرم بشه.
  • ✔️

    ۱۴. سر زدن مداوم:

    هر از گاهی به مرغ سر بزن و سس رو هم بزن تا ته نگیره.
  • ✔️

    ۱۵. نمک و فلفل:

    میزان نمک و فلفل رو در طول پخت بچش و تنظیم کن.
  • ✔️

    ۱۶. بهره‌گیری از سیب زمینی:

    اگر دوست داری، چند تا سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم همراه مرغ بپز.
  • ✔️

    ۱۷. بهره‌گیری از هویج:

    هویج هم مثل سیب زمینی طعم خوبی به مرغ میده.
  • ✔️

    ۱۸. بهره‌گیری از آلو:

    اضافه کردن آلو بخارا به مرغ، طعم ترش و شیرینی بهش میده.
  • ✔️

    ۱۹. بهره‌گیری از زرشک:

    زرشک تفت داده شده هم میتونه یه طعم متفاوت به مرغ بده.
  • ✔️

    ۲۰. روغن زیتون:

    برای پخت مرغ، از روغن زیتون استفاده کن تا سالم‌تر باشه.
  • ✔️

    ۲۱. کره:

    اضافه کردن یه تیکه کره به سس مرغ، طعم خیلی خوبی بهش میده.
  • ✔️

    ۲۲. آبغوره:

    اگر طعم ترش رو بیشتر دوست داری، میتونی کمی آبغوره هم به سس اضافه کنی.
  • ✔️

    ۲۳. گردو:

    بعضی از مامانا، کمی گردوی خرد شده هم به سس مرغ اضافه میکنن.
  • ✔️

    ۲۴. پودر لیمو عمانی:

    پودر لیمو عمانی، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به مرغ میده.
  • ✔️

    ۲۵. زمان پخت:

    زمان پخت مرغ بستگی به اندازه و نوع مرغ داره، اما معمولا بین ۱.۵ تا ۲ ساعت طول میکشه.

نوش جان!






25 راز خوشمزه شدن مرغ: تجربیات نی نی سایت

25 راز خوشمزه شدن مرغ: تجربیات نی نی سایت

1. مرینت جادویی با آبلیمو و زعفران

آبلیمو و زعفران، مرغ رو هم خوش طعم میکنه و هم رنگ و بوی فوق العاده ای بهش میده. حتما امتحان کنید!بهترین زمان برای مرینت کردن، حداقل 2 ساعته، اما اگه یه شب تو یخچال بمونه، محشر میشه!بعضی از خانوم ها توی نی نی سایت پیشنهاد دادن یه مقدار خیلی کم عسل هم به مرینت اضافه کنید تا طعمش ملس بشه. مراقب باشید مقدار آبلیمو زیاد نشه چون باعث سفتی بافت مرغ میشه. برای جلوگیری از سفتی مرغ میتونید از ماست هم در مرینت استفاده کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به مرینت اضافه کنید. برای عطر بیشتر، کمی پوست لیمو رنده شده هم به مرینت اضافه کنید.

2. پیاز داغ فراوون و طلایی

پیاز داغ، پایه و اساس یه مرغ خوشمزه ست. حسابی حوصله به خرج بدید و پیاز رو طلایی و کاراملی کنید. موقع سرخ کردن پیاز، کمی زردچوبه هم اضافه کنید تا رنگ بهتری بگیره. بعد از سرخ شدن پیاز، اون رو از تابه خارج کنید و بعد مرغ رو سرخ کنید تا پیاز نسوزه. بعضی ها یه حبه سیر له شده هم به پیاز داغ اضافه میکنن. برای جلوگیری از سوختن پیاز داغ، حرارت رو ملایم نگه دارید. از پیاز سفید برای پیاز داغ استفاده کنید تا شیرین تر و خوشمزه تر بشه. میتونید از پیاز نگینی شده یا خلالی برای تهیه پیاز داغ استفاده کنید.

3. تفت دادن مرغ با حرارت مناسب

مرغ رو با حرارت ملایم تفت بدید تا هم خوب سرخ بشه و هم آب نندازه. قبل از سرخ کردن مرغ، اون رو با دستمال کاغذی خشک کنید تا بهتر سرخ بشه. از روغن کافی برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید. همه قسمت های مرغ رو به طور یکنواخت سرخ کنید. مرغ رو زیاد سرخ نکنید چون باعث سفت شدنش میشه. میتونید قبل از سرخ کردن، مرغ رو کمی آرد بزنید تا تردتر بشه. برای خوش رنگ شدن مرغ، میتونید کمی رب گوجه فرنگی به روغن اضافه کنید.

4. اضافه کردن ادویه های معطر

ادویه های اصلی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر رو فراموش نکنید. میتونید از ادویه های دیگه مثل پودر کاری یا ادویه مرغ هم استفاده کنید. ادویه ها رو بعد از تفت دادن مرغ اضافه کنید تا عطرشون آزاد بشه. مراقب باشید مقدار ادویه زیاد نشه چون باعث تلخ شدن غذا میشه. برای خوش طعم تر شدن مرغ، میتونید از سبزیجات معطر خشک شده مثل شوید و جعفری هم استفاده کنید. از نمک به اندازه کافی استفاده کنید. میتونید کمی پودر زنجبیل هم به مرغ اضافه کنید. برای طعم دودی، از پودر پاپریکا دودی استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. محشر بود! من همیشه برای مزه دار کردن مرغ از ترکیب آبلیمو و زعفرون استفاده می کنم، مخصوصا وقتی یه شب تو یخچال بمونه واقعا عطر و طعمش دو برابر میشه. راستی یه بار که تازه آشپزی رو شروع کرده بودم یادم رفت مرغ رو قبل از سرخ کردن خشک کنم، کلی روغن پرید و آشپزخونه مون به هم ریخت… 😅 دوست دارم اگه شما هم ترفند خاصی برای پخت مرغ مجلسی دارید یا اشتباه خنده داری مثل من تو آشپزی داشتید، تو کامنتا بنویسید تا همه استفاده کنیم. ممنون از نویسنده بابت این نکات خوب، میشه لطفا یه مطلب هم در مورد ترفندهای پخت جوجه کباب بذارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا